De Bezetting Speelt: Members only

Kamermuziekensemble De Bezetting Speelt bestaat uit vijf strijkers en vijf blazers. Deze voor Nederland unieke bezetting maakt uitvoering van een breed en gevarieerd repertoire mogelijk: van solo's tot nonetten, van pianotrio's tot strijkkwintetten.

In hun dagelijkse leven zijn de meeste musici van De Bezetting Speelt werkzaam als orkestmusicus bij o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de omroep- orkesten, het Residentie Orkest, de Marinierskapel en het Royal Liverpool Philharmonic.

Ongeveer tien maal maal per jaar komen zij bij elkaar voor het spelen van bijzondere concert-programma's met bekende en onbekendere parels uit de schatkamer van de kamermuziek, muziek die zij zèlf hebben uitgekozen en waar hun hart ligt.

Zij doen doet op locaties die iets toevoegen aan de beleving van de muziek, waaronder Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam, World Art Delft (aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland), het Nutshuis in Den Haag en het Dordrechts Museum.

Zij treden vijf keer op in Museum Gouda. Alle concerten starten om 11.00 uur. Entree via Oosthaven 9.

Kaarten zijn te verkrijgen via: www.debezettingspeelt.nl of info@debezettingspeelt.nl of telefoon: 06 419 329 56 (Richard Stuivenberg Producties).

Normaal tarief: € 15,- / CJP, 65+ € 12,50 / t/m 17 jaar € 5,-
(Gouda: € 12,50 / CJP, 65+ € 10,- / t/m 17 jaar € 5,- + € 5,- p.p. voor toegang museum (normaal € 7,-))

De Bezetting Speelt speelt ook op:
Mahler Light 14 apr 2013
Het Publiek Kiest 9 juni 2013


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @gouda_nieuws: Kom naar de eerste Culturele Business Borrel van Gouda De directeuren van de C4 (Schouwburg, Museum, Garenspinnerij en Bi…

RT @ChrisDerboven: Bijzonder mooie uitdaging in de museumwereld: #museum #Gouda zoekt conservator: https://t.co/NStnfFKRB9 @FrederikHolland

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!