Blind date tussen Hemel en Aarde 13 april

Maak kennis met de prachtige collectie van Museum Gouda en de beroemde Goudse glazen én… ontmoet een onbekende liefhebber van kunst en geschiedenis.
U wordt persoonlijk ontvangen in het museum, waar u kennismaakt met uw blind date voor die dag. Als u zich alleen opgeeft, wordt u namelijk gekoppeld aan een andere liefhebber van kunst en geschiedenis!
In het museum krijgt u samen een rondleiding langs de schitterende schilderijen van de Haagse School en de School van Barbizon uit het begin van de vorige eeuw. Denkt u bijvoorbeeld aan schilderijen van Breitner, Bosboom, Weissenbruch, Redon, Fantin-Latour en Daubigny.
Daarna laat u zich verwennen in het museumcafé. U kunt daar genieten van een heerlijke lunch (of naar eigen keuze: een high tea) en de beste koffie van de stad.
Nadat de innerlijke mens is voorzien, doet u samen in de Sint-Janskerk een audiotour langs de wereldberoemde Goudse Glazen. Na afloop krijgt u het boek ’Topstukken’ (met hoogtepunten uit de collectie van Museum Gouda) uitgereikt, als herinnering aan een onvergetelijk bezoek.
Voor dit spannende arrangement betaalt u slechts € 40,- per persoon. U krijgt hiervoor een ontmoeting, een rondleiding, toegang tot museum en kerk, een audiotour, een lunch of high tea en een boek. Overigens kunt u de blind date natuurlijk ook cadeau doen!

Deze blind date is verkrijgbaar op zaterdag 6, 13 en 20 april om 12.15 uur. Bij grote animo worden er meer data en tijden aan toegevoegd.
U kunt uw blind date (graag minimaal een week van te voren) reserveren via rondleidingen@museumgouda.nl.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @okkibox: Grote overzichtstentoonstelling #HenkHelmantel van 24 februari t/m 17 juni 2018 in #MuseumGouda Er komt werk te hangen uit de…

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!