Sketchcrawl in het museum

Tekenen in een museum, lijkt je dat leuk? Het kan op zaterdag 13 juli in Museum Gouda! Je mag gratis naar binnen op vertoon van je schetsboekje. Sketchcrawl Gouda ontvangt je in de historische keuken, waar je een krukje mee kunt nemen om een mooi plekje te zoeken in het museum. Misschien wil je in de kapel tekenen, of in de chirurgijnskamer. Of liever in de lugubere kelder? Bij mooi weer ga je natuurlijk ook nog even buiten schetsen, in de binnentuin, desgewenst gecombineerd met iets lekkers van het Museumcafé. Sketchcrawl is voor iedereen die van tekenen houdt, van alle leeftijden en niveaus. Je bent welkom tussen 12.00 en 17.00 uur, aanmelden is niet nodig. Het gemakkelijkst neem je de ingang aan de Oosthaven 9.

Waar vind je de keuken? Vanaf ingang Oosthaven ga je in de kapel rechts, langs de toiletten. Dan zie je aan de overkant de deur naar de keuken (zaal 9, opschrift Kindermuseum). Het is leuk als je je daar even bij Sketchcrawl Gouda meldt en je naam in het gastenboek noteert. Verder ben je vrij om te gaan, staan, tekenen en schetsen waar je maar wilt. In je eigen schetsboekje, met je eigen tekenspullen.

Aan Sketchcrawl doen zowel volwassenen als kinderen mee. Het is een evenement dat ieder kwartaal plaatsvindt op vele plaatsen over de hele wereld. Het is alweer de negende keer dat Gouda meedoet.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

En vanaf 17 februari Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda in Museum Gouda! https://t.co/u5MakqKtZZ

RT @PaulHAMabels: Op 16 februari opent grote expositie over de Gouds-Brugse schilder Pourbus in Museum Gouda. Met een prachtige catalogus w…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!