Bouw je eigen Legokasteel

Bouw je eigen LEGOkasteel

Van dinsdag 27 augustus tot en met zondag 1 september kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar in Museum Gouda meedoen aan de LEGO-wedstrijd “Het mooiste kasteel van Gouda” De hoofdprijs is een echt LEGO-kasteel.

In de laatste week van de zomervakantie kun je meedoen aan de LEGO-bouwwedstrijd die Museum Gouda organiseert samen met LEGO Shop Playtoday. Tijdens deze wedstrijd ga je je eigen kasteel bouwen. Vroeger stond er namelijk een echt kasteel in Gouda, maar we weten niet zeker hoe het er uit zag. Op de stadsmaquette in het museum zie je een voorbeeld, maar misschien kun jij zelf een veel mooier kasteel bouwen?

De hele week kun je in zaal 9 je eigen kasteel maken. Op het eind van iedere dag wordt er uit alle kastelen een dagwinnaar gekozen. Een deskundige jury bepaalt op het einde van de week wie het allermooiste kasteel van de week gemaakt heeft. Op zondag ontvangt deze kasteelbouwer een mooi LEGO-kasteel uit handen van de deskundige jury. Kom ook mee bouwen! Je hoeft je van te voren niet aan te melden, alle steentjes liggen voor je klaar.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!