Concert La Tour de Léman: Beethoven, Chopin en Schumann

Op zondag 12 januari om 12 uur speelt de pianist Otto Ede Pool met twee leden van het Léman Ensemble: altviolist Marijn Zuurmond en celliste Sandra Desabandu. Ze spelen een gevarieerd programma met werken van Beethoven, Chopin, Schumann en Clarke in de Gasthuiskapel van Museum Gouda.

Het concert is het vierde in de concertreeks ‘La Tour de Léman’, opgezet in samenwerking met Museum Gouda, mede in het kader van de tentoonstelling van de Franse schilder Henri Fantin-Latour. Deze zondag staan zijn tijdgenoten Robert Schumann (Märchenbilder voor viola en piano) en Frédéric Chopin (Preludes voor piano) op het programma. Van Ludwig van Beethoven wordt een sonate voor cello en piano gespeeld, en met viola en cello worden twee stukken van de twintigste eeuwse componiste Rebecca Clarke gespeeld. De muziek van het ensemble komt in de Gasthuiskapel van het museum goed tot zijn recht door de fraaie akoestiek.

In tegenstelling tot alle andere concerten in deze serie vindt dit concert om 12.00 u. plaats i.p.v. 15.30 u.

Tijd: 12.00-13.00 uur
Waar: Gasthuiskapel
Kosten: < 18 jaar € 10,-/volwassenen € 20,-/ met korting € 17,50* (incl. museumentree)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa. U kunt ook kaarten reserveren in de voorverkoop à € 17,50 via rondleidingen@museumgouda.nl.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!