Opening beeldententoonstelling ‘Park in Beeld’

Tijdens de Landelijke Dag van het Park, openen wethouder Hans van den Akker van Gemeente Gouda en directeur Gerard de Kleijn van Museum Gouda de beeldententoonstelling ‘Park in Beeld’.

In het Van Bergen IJzendoornpark staan een dertiental beelden van de kunstenaars Joost Barbiers, Eddy Gheress en Rob Schreefel. Ook de sculptuur van Eddy Gheress in de museumtuin van Museum Gouda en van Rob Schreefel in de NS-stationhal horen bij deze expositie.

De drie kunstenaars zijn aangesloten bij het landelijk kunstenaars genootschap De Ploegh met een beeldentuin in Soest, en de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. (zie de links hieronder)

De opening vindt plaats om 14.00 uur, in het Van Bergen IJzendoornpark, en valt samen met de Landelijke Dag van het Park.


Links


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!