Achter het Masker, 3D schilderworkshop

Op vrijdag 24 oktober geeft Marlinda Weijers van Wolkenvanger in Museum Gouda een 3D schilderworkshop bij de tentoonstelling ‘De donkere kant van de schoonheid’.

Wat kunnen deelnemers verwachten? Een driedimensionaal persoonlijk kunstwerk. Hoe komt dit tot stand? De deelnemers kunnen inspiratie opdoen bij de expositie ‘NOCTURNE: De donkere kant van de schoonheid.’ Die ervaringen nemen ze mee in hun eigen verbeelding op doek. In het museum gaan zij aan de slag met een 3D-schilderij.

De deelnemers krijgen kleine opdrachtjes en gaan daar mee aan de slag. Dan komt de volgende aanwijzing ...en de volgende.... Zo ontstaan de lagen van een schilderij en de diepte in figuurlijke zin. Naast acrylverf worden diverse andere materialen gebruikt. Deze workshop wordt verzorgd door kunstenaar Marlinda Weijers van Wolkenvanger. Als resultaat laat iedereen een andere kant van zichzelf zien.

De workshop is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar en is gericht op beleving. Schildervaring is niet vereist, een open mind wel. De workshop kost €7,50, inclusief materiaalkosten, exclusief museumentree. De workshop start om 11.30 uur in de Kliederkelder van het museum en duurt 1,5 uur. Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl. Houd er rekening mee dat acrylverf niet uitwasbaar is.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!