Le Salon - Presentatie Jaap van den Berg

Diverse deelnemers aan Le Salon 2015 geven acte de presence op de zondagmiddagen tijdens de tentoonstelling. Van 7 juni t/m 30 augustus is er elke zondagmiddag om 15.30 uur iets te doen: dóór de kunstenaars vóór onze bezoekers. Alle activiteiten zijn gratis voor onze bezoekers. Inschrijven voor de workshops is wel handig, want vol is vol: rondleidingen@museumgouda.nl.

Waarom zo en niet anders?
Jaap van den Berg onderzoekt, als maker van de fotowerken "Vergankelijkheid en noodlot", hoe deze meer dan levensgrote indrukwekkende beelden zijn ontstaan.
Samen met de aanwezigen gaat hij op zoek naar antwoorden. Niet alleen de techniek van de foto, maar ook de meer filosofische aspecten komen aan bod. Waarom speelde de filosoof Levinas een rol bij de vele beslissingen die Jaap heeft genomen tijdens het maakproces? Vragen maar ook antwoorden. Tenslotte hangt het resultaat van alle gemaakte beslissingen nu aan de muur van Museum Gouda.

  • Jaap van den Berg

Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!