Inschrijfrondleiding Kunst en Ambacht: Gouds Plateel

Op zaterdag 12 september 2015 kunnen geïnteresseerden in Museum Gouda een rondleiding volgen waarbij het thema van de Open Monumentendag 2015, Kunst & Ambacht, centraal staat.

In dat kader hoort u alles over het beroemde Gouds Plateel; handbeschilderd aardewerk. Het museum toont onder meer topstukken van plateelbakkerijen Zuid-Holland, Zenith en Flora.
De rondleiding start in de foyer Achter de Kerk en start om 14:00 uur. De rondleiding kost € 3,- (excl. € 8,- museumentree of gratis met Museumkaart). Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl.

RT @gouda_nieuws: Kom naar de eerste Culturele Business Borrel van Gouda De directeuren van de C4 (Schouwburg, Museum, Garenspinnerij en Bi…

RT @ChrisDerboven: Bijzonder mooie uitdaging in de museumwereld: #museum #Gouda zoekt conservator: https://t.co/NStnfFKRB9 @FrederikHolland