Modeshow exposanten Lalla Golda

Op 22 november vindt er twee maal de modeshow "Lalla Golda" plaats (14.00 en 15.30 uur) in Museum Gouda, tijdens de expositie Lalla Golda, georganiseerd door Stichting Boughaz.

In de modeshow presenteert Bouchra Dakir haar kledinglijn. De modeshow is voor iedereen toegankelijk! Na de modeshow is er de mogelijkheid om henna tattoos te laten zetten door Dounia Bouchama.

Bouchra Dakir werd met een naald in de hand geboren. Voor zowel haar grootmoeder, moeder en kleine zusje werd het naaien hun beroep. Het is daarom ook geen toevalstreffer dat naaien voor haar een passie is geworden. In de loop der jaren heeft zij een eigen stijl ontwikkeld waar zij de traditionele met de moderne outfits combineert wat ook te zien zal zijn in haar nieuwe collectie.

Dj Fouzia omlijst de modeshow met geluid en muziek.
Lamya Choulli is de visagiste.
Dounia Bouchama maakt de henna tattoos.

De modeshow is gratis voor bezoekers met een geldig entreebewijs.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @gouda_nieuws: Museum #Gouda In Museum #Gouda komt de geschiedenis van #Gouda tot leven met eeuwenoude altaarstukken die de beeldenstorm…

RT @gouda_nieuws: Henk Helmantel – Geloof, Harmonie en stilte Henk Helmantel viert zijn 50-jarig kunstenaarschap in 2018 in #Gouda, #Gorsse

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!