Goudse koren treden op: Mannenkoor Gouda's Liedertafel

Tijdens het Erasmusjaar zingen 4 Goudse koren in de Gasthuiskapel van Museum Gouda, rondom het glasatelier van Marc Mulders.

De volgende koren treden gratis op (alleen entreekosten Museum Gouda, inclusief toeslag tentoonstelling Erasmus ‘Ik wijk voor niemand’)

5 maart De Lofzang
19 maart De gebekte wijffies
2 april Gouda’s Liedertafel
25 juni DeeLite
De concerten beginnen om 15.30 uur in de Gasthuiskapel (ingang Oosthaven 9).

Op 2 april zingt Mannenkoor Gouda’s Liedertafel: Mannenkoor Gouda's Liedertafel is een koor dat niet alleen in Gouda, maar ook ver daarbuiten bekendheid geniet. Het koor bestaat uit 60 leden en bruist als nooit te voren. Het mannenkoor staat sinds 1 januari 2007 onder de enthousiaste leiding van Han Louis Meijer, sinds 1994 docent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Het koor heeft een zeer brede oriëntatie. Moderne liederen (van negro-spiritual tot pop) komen aan de orde, maar ook klassiek (van Schubert tot opera). Dat kan in het Nederlands, het Engels, Duits, Russisch maar ook in andere talen.

Wilt u meer weten over dit koor kijk dan eens op de website www.liedertafel.nl daar vindt u alle informatie. Of volg hen op Facebook en Twitter.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @okkibox: Grote overzichtstentoonstelling #HenkHelmantel van 24 februari t/m 17 juni 2018 in #MuseumGouda Er komt werk te hangen uit de…

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!