Muziek: Trio Nachtgesang

Trio Nachtgesang bestaat uit Anne Sophie van Riel (altviool), Stefan Woudenberg (klarinet) en Noëlle Drost (piano).
De drie jonge musici ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
In januari 2016 startte het trio, al snel volgden concerten in onder meer de Gotische Zaal van de Raad van State en de Kleine Zaal van het Concertgebouw.
Door de gedeelde passie voor muziek blijft het trio vernieuwend en inspirerend. Dankzij intensieve begeleiding, masterclasses en concerten doet het trio ervaring op en groeit het muzikale niveau.

Het concert start om 15.30 uur en is gratis te bezoeken op vertoon van uw entreeticket.

En vanaf 17 februari Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda in Museum Gouda! https://t.co/u5MakqKtZZ

RT @PaulHAMabels: Op 16 februari opent grote expositie over de Gouds-Brugse schilder Pourbus in Museum Gouda. Met een prachtige catalogus w…