Concert Ruben & Emiel

Op zondag 2 april om 15.30 uur is er een gratis concert van het duo Ruben & Emiel in de Gasthuiskapel.

De jonge muzikanten Ruben Drenth (trompet) en Emiel Bothenius Lohman (piano) vormen samen een duo waarmee ze eigen composities en vrije improvisaties spelen die de grens tussen jazz en klassieke muziek overstijgen. Samen gaan ze op zoek naar een heldere, transparante klank en zoeken ze het onbekende op. Omdat Ruben en Emiel beiden een achtergrond hebben in jazz muziek bevat een concert ook veel (totaal vrije) improvisatie – zo worden de stukken elke keer weer anders gespeeld.

Het concert is gratis voor museumbezoekers.

RT @miekedehaan_: #Erasmus vliegt de deur uit, ik heb nieuwe folders besteld. Zondag om 4 uur blader ik weer in het #Erasmusboek @MuseumGou

RT @MrsFlapper: Museum Gouda https://t.co/4xywqy5V6H