Lezing Wieteke van Zeil - Nader bestudeerd

Tijdens de tentoonstelling Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda presenteert Museum Gouda een divers lezingenprogramma over de kunstenaar en zijn werk. De lezingen starten om 20.00 uur.
Vanaf 19.00 uur kunt u de tentoonstelling bezoeken tijdens de exclusieve avondopenstelling.

In deze lezing leert kunsthistoricus en cultuurcriticus Wieteke van Zeil, bekend van haar wekelijkse serie Oog voor Detail in de Volkskrant, u kijken. En nog beter kijken, met nog meer aandacht. Want via details in een schilderij leren we de kunst en de wereld er om heen beter kennen. Na deze lezing kijkt u nooit meer hetzelfde naar kunst.

Locatie: Museum Gouda, ingang Oosthaven 9

Kosten lezingen:

U kunt per lezing een los entreebewijs kopen of een voordelig passe-partout voor 7 lezingen. De bedragen zijn inclusief een bezoek aan de tentoonstelling op de avond van de lezing.

Los entreebewijs

De kosten voor een lezing bedragen €15,00. U kunt tot twee weken voorafgaande aan de lezing een kaart reserveren via aanmelden@museumgouda.nl
Na aanmelding ontvangt u informatie over de betaling.
Na deze twee weken kunt u alleen op de avond zelf kaarten kopen bij de kassa aan de Oosthaven 9. Kijk op de website of er nog kaarten zijn.

Passe-partout

Voor een passe-partout van 7 lezingen betaalt u slechts €80, -. Dit passe-partout is te reserveren tot donderdag 22 februari 2018 via
aanmelden@museumgouda.nl
Na aanmelding krijgt u een bevestiging met informatie over de betaling.

RT @sneuperdokkum: Mooie intieme tentoonstelling Pieter Pourbus @museumgouda https://t.co/okOKzKzlIK

RT @AD_GroeneHart: Werk geboren Goudse meester-schilder Pieter Bourbus in Museum Gouda https://t.co/kx7z1Bzdmi