Bezit u werk van Henri Fantin-Latour?

Museum Gouda bereidt een overzichtstentoonstelling voor over het werk van de Franse schilder Henri Fantin-Latour.

De tentoonstelling wordt geopend op 25 oktober 2013. Naast werk uit Nederlandse en buitenlandse musea (zoals Musée d'Orsay in Parijs), wil Museum Gouda ook graag schilderijen tonen die in het bezit zijn van particulieren.

Het museum is daartoe een onderzoek gestart naar particuliere verzamelaars die werken van Fantin-Latour in privé bezit hebben. Onderzocht wordt wat de motieven waren van deze verzamelaars om werken van Fantin-latour aan te schaffen.

Indien u zelf in het bezit bent van een Fantin-Latour en mee zou willen werken aan dit onderzoek dan kunt u contact opnemen via onze stagiaire Natalie.Meijers@student.uva.nl

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

Gisteren werd het gerestaureerde kamerscherm onthuld, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer van he… https://t.co/kopi9b4vf4