So What! Gold

Gouda en So What! Een gouden huwelijk
Op 12 januari 2013 wordt de tentoonstelling So What! Gold – Gouda en So What! Een gouden huwelijk – geopend in Museum Gouda. Dit jaar bestaat de Goudse jongerensocieteit So What! 50 jaar. Een mooie gelegenheid om terug te blikken en herinneringen op de halen.
De opening wordt verzorgd door cabaretier Pieter Jouke. Pieter Jouke is nauw verbonden aan So What!, heeft er diverse malen opgetreden, zowel met De Hyena’s, De Staat van Verwarring als met solo-optredens.
De tentoonstelling So What! Gold geeft een overzicht van vijf decennia Nederlands poppodium. Unieke opnames met niet eerder uitgebrachte nummers van o.a. Doe Maar en nog veel meer (audiovisueel) materiaal. Maar ook 2 reuze ‘doeken’ die Herman Brood tijdens zijn bezoek aan So What ‘live’ in de oude asschuur aan de Vest heeft gemaakt.
Een trip down memorie lane voor (oud) So What-gangers, maar ook een tentoonstelling waarin men een compleet beeld krijgt van 50 jaar muziekontwikkeling en jongeren in Gouda.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

Vanaf 17 februari in Museum Gouda: Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda! https://t.co/R3my65lpdb

RT @Teszelszky: #Another #archive chest for @onslies w. nice paper notes, c.1499, coll. @MuseumGouda #yayarchives https://t.co/j82mAfJGl8

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!