Opsporing verzocht! Wie weet waar dit is?

Op de bovenverdieping van Museum Gouda is een expositie ingericht met 72 schilderijen van de Haagse en Franse School uit de 19e eeuw.
Kern van de expositie vormt de zogenaamde Arntzeniuscollectie. Arntzenius is de Haagse schilder en verzamelaar, die zijn collectie in 1964 schonk aan Museum Gouda.

Diverse schilderijen waren lang niet te zien, omdat ze gerestaureerd en schoon gemaakt moesten worden. Dat is in 2012 gebeurd. Bovendien heeft een oude bekende van Museum Gouda in 2012 twee schilderijen van Paul Gabriel geschonken die wonderwel goed passen in het gehele ensemble.

Museum Gouda weet niet waar de geschonken schilderijen van Paul Gabriel gesitueerd zijn. Daarom doen we een beroep op het publiek. Het moet ergens in het groene hart van Holland zijn. Herkent u de boerderij ?
Denkt u te weten welke plekken door Paul Gabriel geschilderd zijn ?
Heeft u een aanwijzing ?
Museum Gouda houdt zich aanbevolen voor alle denkbare tips en suggesties.

  • Paul Gabriel
  • Paul Gabriel

Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

Er zijn nog kaarten voor de lezing van Josephina de Fouw vanavond om 20.00 uur (met excl. avondopenstelling tentoon… https://t.co/yMNaA8fSq9

RT @gouda_nieuws: Museum #Gouda In Museum #Gouda komt de geschiedenis van #Gouda tot leven met eeuwenoude altaarstukken die de beeldenstorm…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!