'Fantasiedier schilderen' in de meivakantie

Heb jij wel eens een krokodil gezien met een lange slurf? In Museum Gouda kan jij hem zelf maken! In de meivakantie wordt er op woensdag 8 mei een creatieve workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar gegeven. We gaan eerst op zoek naar dieren in het museum en daarna schilder je je eigen fantasiedier.

In de zalen van het museum gaan we op zoek naar dieren die jij leuk vindt. Deze teken je zo goed mogelijk na. Let goed op de klauwen, oren, tanden, kop, staart en poten! Daarna ga je al die dieren combineren in een schilderij van jouw eigen fantasiedier.

De workshop is toegankelijk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en kost €7,50 per kind. De workshop start om 14.00 uur in lokaal 9 van het museum en duurt tot 15.30 uur. Kinderen kunnen zich opgeven door te mailen naar rondleidingen@museumgouda.nl. Houd er rekening mee dat acrylverf niet uitwasbaar is.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @marcccti: De stillevens van Henk Helmantel in @museumgouda fungeren als zwarte gaten. Alle rumoer verdwijnt daarin. Wat blijft is de st…

RT @KateKatevents: Visited two wonderful exhibitions at @MuseumGouda . One on Pieter Pourbus and the other one with works by contemporary…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!