Museum wijn gelanceerd!

Wijnhandel Van de Velde & Halewijn en Museum Gouda hebben op 17 mei 2013 een heerlijke rode wijn op de markt gebracht.
Op het etiket staat een geliefd object uit het museum afgebeeld: tegeltableau met haan. Dit is het favoriete beeld van burgemeester Milo Schoenmaker.

De burgemeester kwalificeert de wijn als volgt:
“Een pittige wijn, in de mond kruidig, zacht in de afdronk, kortom heerlijk. Een aanrader.”

Wanneer u één of meer flessen van deze wijn koopt, slaat u twee vliegen in een klap. U drinkt een heerlijke wijn en u steunt Museum Gouda. Van elke verkochte fles, gaat namelijk € 1 naar het museum.

U kunt deze bijzondere wijn voor € 5,95 verkrijgen bij Wijnhandel Van de Velde & Halewijn, Peperstraat 94, info@veldehalewijn.nl / 0182-520022.
Ook in de Museumwinkel is de wijn te koop.

• Burgemeester Schoenmaker en museumdirecteur Gerard de Kleijn proeven de wijn
  • de flessen museumwijn, met topstuk burgemeester

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

Gisteren werd het gerestaureerde kamerscherm onthuld, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer van he… https://t.co/kopi9b4vf4