Kinderen op ontdekkingstocht door het museum

Hoe wordt een schilderij gemaakt? Waar speelden kinderen vroeger mee? Ontdek het in Museum Gouda met onze ontdekkingskoffertjes!

In Museum Gouda is voor kinderen veel te zien en te ontdekken. Je vindt hier schilderijen, prachtige vazen, meubels en zelfs speelgoed! Met de ontdekkingskoffer doe je de mooiste ontdekkingen. Je ziet waar kinderen vroeger mee speelden, leert hoe een schilderij gemaakt wordt en zoekt het duurste kunstwerk.

De koffer is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en is gratis te leen bij de kassa tijdens openingsuren van het museum.

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…