Kies voor onze neuspoliep!

In december lanceerde de Vereniging Rembrandt op haar website het project ‘Boek in de maak’ van fellow Peter Hecht. Zou het kunnen, zo vraagt hij zich af, om aan de hand van honderd en enige schilderijen de geschiedenis van de Hollandse schilderkunst te vertellen? En zou het mogelijk zijn daarbij alleen maar voorbeelden uit het Nederlands openbaar kunstbezit te gebruiken, zodat er een gedroomde tentoonstelling ontstaat waarvan iedereen desgewenst ook alle gekozen bruiklenen altijd in het echt kan zien? Peter Hecht werkt aan dit project in etappes en begon bij het genre stilleven. Ook u kunt nu bepalen welk stilleven uit de reserve van Peter Hecht alsnog aan het Boek in de Maak wordt toegevoegd.

Hier kunt u uw keuze maken: www.verenigingrembrandt.nl.

• Neuspoliep - anoniem

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…