Met Tania Kross aan de witte wijn

Museum Gouda had al een “eigen” rode wijn, aanbevolen door burgemeester Milo Schoenmaker. Nu is er ook een witte wijn, uitverkoren door zangeres Tania Kross.

Op het etiket van de wijn staat een vaas met een geschilderde pauw.
Tania Kross heeft deze vaas gekozen als haar favoriete kunstwerk in Museum Gouda. In de woorden van Tania: “Ik voel me zelf ook een pauw, een huispauw; ik ben geen huismus, wel een huispauw. Ik heb gekozen voor Gouds aardewerk op het etiket van de wijnfles, omdat ik me helemaal thuis voel in Gouda.”

Over de smaak van de wijn zegt Tania Kross: ”Op zomerse dagen is het een heerlijke wijn en met elke fles wijn steun je Museum Gouda een beetje.”

De flessen zijn te koop bij Van de Velde & Halewijn en in de museumwinkel voor € 6,75. Van elke verkochte fles wijn gaat 1 euro naar Museum Gouda, voor de collectie.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @marcccti: De stillevens van Henk Helmantel in @museumgouda fungeren als zwarte gaten. Alle rumoer verdwijnt daarin. Wat blijft is de st…

RT @KateKatevents: Visited two wonderful exhibitions at @MuseumGouda . One on Pieter Pourbus and the other one with works by contemporary…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!