Museum Gouda 2.0

Bezoek de tentoonstelling 'Van Daubigny tot Weissenbruch' met de gratis app! Iedere bezoeker met een smartphone, kan nu eenvoudig een audiotour downloaden! De audiotour geeft informatie bij de tentoonstelling Van Daubigny tot Weissenbruch. Hiervoor maakt het museum gebruik van de app IZI.travel, die vrij verkrijgbaar is in de iStore of Google Play Store. De app geeft informatie, maar ook afbeeldingen en een plattegrond van het museum, waardoor het ook handig is om de app te downloaden als voorbereiding van een bezoek aan het museum. Er is in de Galerijzalen gratis wifi, waardoor de app ook op zaal gedownload kan worden.

Stappenplan:
1. Download de IZI.travel app in iStore of Google Play Store
2. Open onder ‘Musea’ de tour van Museum Gouda
3. Kies ervoor de tour te downloaden. Open de tour en kies voor ‘Van Daubigny tot Weissenbruch’, open ook deze tentoonstelling
4. U bent nu klaar voor een bezoek aan de tentoonstelling!

Ook tijdens de 'Rembrandt in Zwart-Wit' tentoonstelling is Museum Gouda 2.0: met een tablet ontdekt u de wereld achter de unieke etsen. De app biedt ook veel aanvullende informatie bij de etsen, en stelt ook vragen: welke ets is echt en welke vals. Leuk voor het hele gezin!

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…