Verbouwing entree Achter de Kerk

Vanaf 6 oktober wordt er gewerkt aan een nieuwe, lichtere entree bij museumingang Achter de Kerk 14. Hierdoor is deze entree tussen 7 en 17 oktober 2014 gesloten. Ook worden de zalen 4, 5, 6 en 7 in deze periode heringericht .

Wij verzoeken u de entree aan de Oosthaven 9 te gebruiken gedurende deze twee weken: 7 oktober – 17 oktober.

Het museumcafé (ook Achter de Kerk 14) is wel geopend.

Ter compensatie krijgt iedere bezoeker een publicatie van het museum uitgereikt bij aanschaf van een ticket. Voor museumkaarthouders is het ticket gratis.

De verbouwing van de entree Achter de Kerk wordt financieel mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij en Het Gouds Catharina Gilde.

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…