Veel animo bij Erasmus fotoshoot

Op Zotte Zaterdag organiseerde Museum Gouda een fotoshoot: wie komt er op de campagneaffiche van de Erasmustentoonstelling Erasmus 'Ik wijk voor niemand'? Meer dan 30 mensen hadden zich opgegeven en hebben zich laten fotograferen door 3MegaWatt, de ontwerpers van de campagne affiche.

Na de herfstvakantie worden de foto's gemonteerd en aan de deelnemers opgestuurd. Daarna zal een bekwame jury zich buigen over de winnaars.
Maar sowieso verschijnen alle foto's ook digitaal in de tentoonstelling (vanaf 6 februari 2016).

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…