Voorverkoop Erasmus lezingenreeks gestart

In het Cultureel Programma behorende bij de tentoonstelling Erasmus 'Ik wijk voor niemand' worden zeven bijzondere lezingen aangeboden.

In deze zeven lezingen worden onderwerpen uitgediept die ook in de tentoonstelling aan de orde worden gesteld. Alle lezingen krijgen een uitspraak van Erasmus mee als trigger. De zeven sprekers en onderwerpen zijn:

Vriendschap: Prof. Dr. Herman Pleij
Vrije woord: Desanne van Brederode
Erasmus en Europa: Prof. Dr. Paul Scheffer
Moed: Dr. Stine Jensen
Verdraagzaamheid: Prof. Dr. James Kennedy
Erasmus en het Nieuwe Testament: Mr. Dr. Edwin Rabbie
Erasmus en de Islam: Ahmed Aboutaleb

U kunt per lezing een voucher kopen, maar ook een passe-partout voor alle lezingen. De bedragen zijn inclusief een bezoek aan de tentoonstelling.De kosten voor één lezing zijn 20 euro.

U kunt tot 5 februari 2016 kaarten reserveren via aanmelden@museumgouda.nl. Na aanmelding krijgt u een bevestiging met informatie over de betaling.Na 5 februari kunt u alleen op de avond zelf kaarten kopen bij de kassa Achter de Kerk. Kijk op de website of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Voor een passe-partout van 7 lezingen betaalt u slechts € 60. Deze passe-partout is tot 5 februari 2016 te reserveren via aanmelden@museumgouda.nl. Na aanmelding krijgt u een bevestiging met informatie over de betaling.

Vanaf 17 februari in Museum Gouda: Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda! https://t.co/R3my65lpdb

RT @Teszelszky: #Another #archive chest for @onslies w. nice paper notes, c.1499, coll. @MuseumGouda #yayarchives https://t.co/j82mAfJGl8