Marc de Beyer nieuwe directeur Museum Gouda

Marc de Beyer, momenteel Hoofd Erfgoed in Kerken en Kloosters van het Museum Catharijneconvent in Utrecht, wordt per 1 februari 2017 de nieuwe directeur-bestuurder van Museum Gouda. Dit heeft de Raad van Toezicht van Museum Gouda bekend gemaakt.
De Beyer werkte ruim zeven jaar bij Museum Catharijneconvent en vervulde eerder een functie bij de Koninklijke Verzamelingen in Den Haag.
Marc de Beyer: “Museum Gouda toont het verleden en heden van een prachtige stad. Het museum is het kloppend hart van historisch Gouda. Ik zie er zeer naar uit om dit met mijn toekomstige collega’s en stedelijke samenwerkingspartners verder te versterken.”
Huidig museumdirecteur Gerard de Kleijn kondigde onlangs zijn vertrek aan als directeur-bestuurder van Museum Gouda. Hij is ruim zes jaar directeur in Museum Gouda geweest.

  • Marc de Beyer

Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

Er zijn nog kaarten voor de lezing van Josephina de Fouw vanavond om 20.00 uur (met excl. avondopenstelling tentoon… https://t.co/yMNaA8fSq9

RT @gouda_nieuws: Museum #Gouda In Museum #Gouda komt de geschiedenis van #Gouda tot leven met eeuwenoude altaarstukken die de beeldenstorm…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!