Het boek "Waarom gaat het goed in je leven"

Dit mooi vormgegeven boek met 140 ontroerende, hoopgevende verhalen en prachtige portretfoto's op 248 pagina's is te bestellen.

De kosten voor dit exclusieve boek bedragen € 35,00 per stuk, inclusief btw. Zodra het minimum van 150 bestellingen is geplaatst, ontvangt u een bericht over de verwachte leverdatum, de ophaallocatie en de factuur.

De deelnemers aan het gelijknamige project krijgen voor hun boek een korting van € 6,00

Meld je belangstelling voor het boek via het emailadres:

debovenkamervangouda2016@gmail.com

Vermeld je emailadres, huis/postadres en telefoonnummer.
Zodra er voldoende belangstelling is (150x) laten we het je via mail of post weten, inclusief de informatie over de factuur en de betaling.

RT @Unaniem: #MuseumSelfieDay @MuseumGouda best bijzonder dacht ik zo https://t.co/6jovfwV5Eg

RT @GO_Gouda: Al aangemeld voor de eerste culturele businessborrel C4 bij de Goudse Schouwburg 25 januari om 17.00 uur ? U kunt zich aanmel…