Gratis schetsboeken in het museum, elke zondag

Floris Arntzenius had altijd een schetsboek bij de hand. Hij was een begenadigd tekenaar. Ook van zijn schetsen laat Museum Gouda er vele zien die nog nooit eerder in het openbaar getoond zijn.

Museumbezoekers mogen zelf aan de slag als tekenaar in het museum: elke zondag liggen er schetsboekjes klaar in de tentoonstelling: om uw eigen mooi stukje museum of kunstwerk vast te leggen op papier.

In het laatste weekend van de tentoonstelling worden de schetsboeken ook op zaterdag weggegeven!
(17 juni 2017)

• Elke zondag kun je in de tentoonstelling, maar ook op andere plekken in het museum, zelf schetsen!
  • N.a.v. kinderportret Floris maakte een van de bezoekers (Edgar Jansen) deze schets

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

Gisteren werd het gerestaureerde kamerscherm onthuld, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer van he… https://t.co/kopi9b4vf4