Fotowedstrijd: de mooiste foto van en voor het museum!

Hans Wilschut maakte prachtige foto’s van het oude Gouda van nu.
Maar wie maakt er een foto van de Oosthaven-entree van Museum Gouda, voorheen het Catharina Gasthuis?

Stuur jouw mooiste foto (ca A3 formaat) naar pr@museumgouda.nl en win een plekje in het museum, gedurende de verdere looptijd van de tentoonstelling Gouda van 1562 tot 2017 | Hans Wilschut fotografeert (18 februari 2018). Ook wordt jouw foto daarna gebruikt voor promotiedoeleinden en krijg je de foto ingelijst mee naar huis.

Inzenden kan tot en met 7 januari 2018 (einde kerstvakantie).

RT @MuseumGouda: #Fotowedstrijd Wie maakt de mooiste foto van en voor het museum? https://t.co/uHYFCSFkju #Goudavan1562tot2017 foto: @hansw

RT @cultura_hola: La exposición "Pieter Pourbus y los Maestros Olvidados" son una gran ocasión para visitar #Brujas. La muestra puede verse…