Zaalverhuur

In Museum Gouda is het mogelijk een presentatie, feestelijk diner, congres of verjaardagsborrel te organiseren.

Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid prachtig samenkomen in Museum Gouda. Als extra aanvulling op uw evenement kunt u een rondleiding door het museum of bij een speciale tentoonstelling boeken.

Gasthuiskapel
Een prachtige Kapel met een uitgebreide collectie religieuze kunst: schilderijen, die de Beeldenstorm hebben overleefd, maar ook enkele ontwerptekeningen van de Goudse Glazen. Voor een exclusieve receptie of ontvangst kunt u vanaf 17.00 uur de Gasthuiskapel huren. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 120 gasten en de huurprijs bedraagt € 750,-.

Het Ruim
In het Ruim, met de schuttersstukken uit de 17e eeuw, kunt u in de avonduren terecht voor een presentatie of exclusief diner. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 150 gasten en de huurprijs bedraagt € 995,- (tot 00.00 uur). De huurprijs is inclusief audio en 80 stoelen.

Faciliteiten

  • Het Ruim is voorzien van moderne technische faciliteiten, waaronder geluidsinstallatie, katheder met microfoon, beamer en scherm (laptop en wifi).
  • De culinaire invulling van alle evenementen wordt door het Museumcafé verzorgd. Neem voor meer informatie contact op met sharon@vangastel.nl of bel M 06 46 111 753 of T 0182 820 225.

  • Voor informatie of reserveren: verhuur@museumgouda.nl of bel 0182 331 011.

  • Het Ruim, foto: Martin Oudshoorn
  • Gasthuiskapel, foto: Martin Oudshoorn

Links


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @gouda_nieuws: Museum #Gouda op Museum TV Museum #Gouda is nu ook te zien op Museum TV. Museum TV brengt de mooiste tentoonstelli… https…

Vergeet ook niet naar #Vrijspel te gaan, mooie expo met door Jan van Lokhorst beschilderd keramiek van Ellen Patten… https://t.co/oUgBCIWMaU

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!