Stilleven Exclusief

17 januari 2021
Kosten€24,50 of €12,50 (met pas)
TijdVan 9.45 tot 10.45 uur

Een museum voor openingstijd heeft een bijzondere sfeer. De stilte in de zalen laat de schilderijen spreken. Kortom, een perfect moment voor een exclusieve ochtendsessie in onze Stilleven tentoonstelling.

In een kleine groep bewegen we ons van zaal naar zaal voor persoonlijke gesprekken bij een aantal schilderijen. Met de zogenaamde ‘Visual Thinking Strategies-methode’ tasten we de schilderijen af en nemen we elkaar mee in onze observaties. Kennis van werk of genre is niet nodig, je vertrouwt op je eigen waarnemingen. De sessie sluit af met een toelichting op de tentoonstelling door conservator Ingmar Reesing.

Na deze bijzondere tour is het museum geopend en kun je de tentoonstelling Stilleven nog eens bekijken met alle observaties én informatie nog vers in het geheugen.

De sessie vindt plaats op vrijdag 9 oktober, zondag 8 november, vrijdag 11 december en zondag 17 januari van 9.45 tot 10.45 uur. De kosten voor deze sessie bedragen €24,50 of €12,50 voor pashouders (bv. Museumkaart, Rotterdampas).

Koop hier je ticket(s)