Huis van Sinterklaas

t/m5 december 2021

Pssst..... weet jij het al? Van 13 november tot en met 5 december logeert Sinterklaas weer in Museum Gouda!

In het museum is de ‘Firma Vlag & Zo’ druk bezig met de versieringen voor de kamer van Sinterklaas. De vlag van 750 jaar Gouda is gearriveerd. Ook de taart, cadeautjes, ballonnen en feesthoedjes zijn er. Maar waar zijn toch de vlaggenslingers voor de kamer van Sinterklaas? Ze zijn kwijt en nergens te vinden. Kun jij helpen? Volg een gezellige opdrachtenroute door het museum, maak een prachtig vlaggetje voor de kamer van Sinterklaas en schuif bij hem aan tafel in zijn gezellige zitkamer.

Data en tijden
Voor dit familieprogramma moet je minimaal een dag van tevoren een tijdslot reserveren. Je voert het programma zelfstandig uit, uiteraard word je onderweg geholpen door medewerkers van het museum.

Kosten
€ 6,00 per persoon vanaf 3 jaar (de museumkaart en andere kortingspassen (zoals de Rotterdampas) zijn niet geldig). Kinderen t/m 2 jaar gratis.

Zaterdag 13 november – dag van de intocht
Wil je zien waar Sinterklaas werkt en slaapt? Kom zelf kijken! Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Gouda. Hij is dan nog niet in het museum, maar je kunt wel vast zijn kamer bekijken.

Gratis inloopmiddag
Op woensdagmiddag 17 november kun je Sinterklaas zelf in zijn kamer ontmoeten. De toegang is gratis en je hoeft hier niet voor te reserveren.

Tot snel in Museum Gouda.. of eigenlijk: in het Huis van Sinterklaas!