Huis van Sinterklaas

t/m5 december 2020

Pssst..... weet jij het al? Ook dit jaar logeert Sinterklaas weer in Museum Gouda!

Op 6 december is Sinterklaas jarig. En wat heb je op je verjaardag? Juist! Een verjaardagstaart. De taart staat al klaar in het museum, maar Sinterklaas heeft niet genoeg bordjes om de taart straks uit te kunnen delen aan al zijn vrienden. Kun jij hem helpen? Volg een gezellige opdrachtenroute door het museum, versier een prachtig bordje voor de Sint en schuif bij hem aan tafel in zijn gezellige eetkamer.

Data en tijden
Voor dit familieprogramma moet je minimaal een dag van tevoren een tijdslot reserveren. Je voert het programma zelfstandig uit, uiteraard word je onderweg geholpen door medewerkers van het museum. Inmiddels is het programma op meerdere dagen al uitverkocht. Kaartjes die we terug krijgen omdat mensen zich afmelden, worden weer beschikbaar gesteld op de website.

Kosten
€ 6,00 per persoon vanaf 3 jaar (de Museumkaart en andere kortingspassen zijn niet geldig). Kinderen t/m 2 jaar gratis.

Ben je in het bezit van een Rotterdampas? Dan hebben we goed nieuws; jij mag het Huis van Sinterklaas gratis bezoeken. Reserveer een ticket via onderstaande link en kies bij 'Selecteer je ticket' voor de Rotterdampas. Had je al eerder gereserveerd voor het Huis van Sinterklaas en heb je een Rotterdampas? Stuur dan een berichtje naar: info@museumgouda.nl

Koop hier je ticket(s)

Tot snel in Museum Gouda.. of eigenlijk: in het Huis van Sinterklaas!

Het Huis van Sinterklaas wordt gerealiseerd in samenwerking met Stichting Sinterklaasintocht Gouda en is mede mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuurfonds.

De plateelzaal is momenteel alleen toegankelijk voor bezoekers aan het Huis van Sinterklaas.