Huis van Sinterklaas

vanaf12 november 2022
t/m5 december 2022

Heb je het al gehoord? Van 12 november tot en met 5 december logeert Sinterklaas weer in Museum Gouda!

Van 12 november t/m 5 december logeert niemand minder dan Sinterklaas weer in Museum Gouda en kunnen kinderen en hun volwassen begeleiders meedoen aan het feestelijke familieprogramma in het Huis van Sinterklaas. Letterbakkers zijn in opdracht van Sinterklaas druk bezig om voor ieder kind in Gouda een chocoladeletter te maken. Maar oh-oh, ze zijn bovenop een zak met net gemaakte letters gaan zitten, allemaal kapot! Nu weten ze niet meer welke letters ze moeten maken! Kom je helpen? Volg een gezellige opdrachtenroute door het museum, maak een mooi versierde, eigen letter en schuif bij Sinterklaas aan in zijn fijne zitkamer.

Data en tijden
Voor dit familieprogramma moet je minimaal een dag van tevoren een tijdslot reserveren. Je voert het programma zelfstandig uit, uiteraard word je onderweg geholpen door medewerkers van het museum.

Kosten
€ 6,00 per persoon vanaf 3 jaar (de museumkaart en andere kortingspassen (zoals de Rotterdampas) zijn niet geldig). Kinderen t/m 2 jaar gratis. Je kunt hier je bezoek reserveren én betalen. Bezitters van een Rotterdampas krijgen 50% korting (t/m 29 november). Graag je Rotterdampas laten zien bij de kassa!

Zaterdag 12 november – dag van de intocht
Wil je zien waar Sinterklaas werkt en slaapt? Kom zelf kijken! Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Gouda. Hij is dan nog niet in het museum, maar je kunt wel vast zijn kamer bekijken.

Gratis inloopmiddag
Op woensdagmiddag 16 november kun je Sinterklaas zelf in zijn kamer ontmoeten. De toegang is gratis en je hoeft hier niet voor te reserveren.

Tot snel in het Huis van Sinterklaas!