Expositie Coornhert Gymnasium

Van 22 tot en met 29 maart 2013 exposeren leerlingen van het Coornhert Gymnasium hun eindexamenwerkstukken in Museum Gouda.
Net als voorgaande jaren, zal in zaal 4 van het museum het beeldende eindexamenwerk van talentvolle leerlingen van het Coornhert Gymnasium uit Gouda te zien zijn. Het thema van dit jaar is “Verrassing”. Verwacht wordt dat de eindexamenleerlingen van het vak ‘Kunst’ ook dit jaar een geheel eigen invulling van dit thema zullen laten zien.

En vanaf 17 februari Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda in Museum Gouda! https://t.co/u5MakqKtZZ

RT @PaulHAMabels: Op 16 februari opent grote expositie over de Gouds-Brugse schilder Pourbus in Museum Gouda. Met een prachtige catalogus w…