Le Salon - Presentatie Mieke de Haan

Diverse deelnemers aan Le Salon 2015 geven acte de presence op de zondagmiddagen tijdens de tentoonstelling. Van 7 juni t/m 30 augustus is er elke zondagmiddag om 15.30 uur iets te doen: dóór de kunstenaars vóór onze bezoekers. Alle activiteiten zijn gratis voor onze bezoekers. Inschrijven voor de workshops is wel handig, want vol is vol: rondleidingen@museumgouda.nl.

Mieke de Haan vertelt op 21 juni over haar inspiratiebronnen en het ontstaan van het werk dat geëxposeerd wordt tijdens Le Salon 2015, én haar inspiratie in het algemeen.

• Mieke de Haan

RT @gouda_nieuws: Kom naar de eerste Culturele Business Borrel van Gouda De directeuren van de C4 (Schouwburg, Museum, Garenspinnerij en Bi…

RT @ChrisDerboven: Bijzonder mooie uitdaging in de museumwereld: #museum #Gouda zoekt conservator: https://t.co/NStnfFKRB9 @FrederikHolland