Workshop Maak een Loesje-slogan

In het kader van de tentoonstelling Erasmus 'Ik wijk voor niemand' organiseert Museum Gouda in samenwerking met Loesje de workshop 'Maak een Loesje-slogan'.

Tijdens deze Loesjeworkshop krijg je een kijkje in de keuken van Loesje. Wie is ze? Wat doet ze en waarom? En nog belangrijker, je gaat zelf teksten schrijven. Aan de hand van verschillende creatieve methodes leer je hoe je tot korte en krachtige teksten kan komen. Ook is de workshop een leuke manier van samenwerken. Want een Loesje tekst schrijf je met elkaar.

Tijd: 14.00 -16.00 uur. Locatie: de Kliederkelder.
Kosten: € 7,50 plus museumentree.
U kunt u aanmelden via rondleidingen@museumgouda.nl

En vanaf 17 februari Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda in Museum Gouda! https://t.co/u5MakqKtZZ

RT @PaulHAMabels: Op 16 februari opent grote expositie over de Gouds-Brugse schilder Pourbus in Museum Gouda. Met een prachtige catalogus w…