Inschrijfrondleiding Subjectief

Museumdirecteur Gerard de Kleijn selecteerde dertien persoonlijke favorieten, waaronder werk van Armando, Constant, Fantin-Latour en Mondriaan. Tijdens deze rondleiding licht hij zijn keuzes toe.

De rondleiding start in de foyer Achter de kerk om 11.30 uur. De rondleiding kost € 3,- (excl. € 9,- museumentree of gratis entree met Museumkaart). Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl. Informeert u via rondleidingen@museumgouda.nl of er nog plaats is. Op de dag zelf kunt u het beste naar de museumkassa bellen.

• Henri Fantin-Latour - Interieur (1859)

RT @gouda_nieuws: Kom naar de eerste Culturele Business Borrel van Gouda De directeuren van de C4 (Schouwburg, Museum, Garenspinnerij en Bi…

RT @ChrisDerboven: Bijzonder mooie uitdaging in de museumwereld: #museum #Gouda zoekt conservator: https://t.co/NStnfFKRB9 @FrederikHolland