De aanwinsten van Museum Gouda

Op dinsdag 22 november om 14.00 uur geeft directeur Gerard de Kleijn een rondleiding langs de aanwinsten voor Museum Gouda in de afgelopen zes jaar.

Met deze rondleiding geeft de directeur een terugblik op zijn aankoopbeleid. Gerard de Kleijn is zes jaar directeur geweest van Museum Gouda. Hij heeft aangekondigd in februari 2017 te vertrekken. In zijn periode zijn 2.000 kunstwerken verworven voor de collectie van Museum Gouda.
Gerard de Kleijn heeft een selectie gemaakt van 40 aanwinsten die hij tijdens een rondgang door het museum toelicht. In één uur tijd langs 40 aanwinsten voor het museum; aangekocht, geschonken, of in langdurige bruikleen verkregen.

De rondleiding start om 14.00 uur in de foyer aan de zijde van de museumtuin.
Deelname kost € 3,- (excl. € 9,- museumentree of gratis entree met Museumkaart).

Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl.

Gerard de Kleijn heeft ook een rondgang langs de aanwinsten in Museum Gouda beschreven. Deze is gratis bij de entree Achter de Kerk 14 te verkrijgen.

  • Eveline van Duyl – Erasmus

Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @gouda_nieuws: Museum #Gouda In Museum #Gouda komt de geschiedenis van #Gouda tot leven met eeuwenoude altaarstukken die de beeldenstorm…

RT @gouda_nieuws: Henk Helmantel – Geloof, Harmonie en stilte Henk Helmantel viert zijn 50-jarig kunstenaarschap in 2018 in #Gouda, #Gorsse

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!