MuseumJeugdUniversiteit uitverkocht!

Eerste editie van MuseumJeugdUniversiteit Museum Gouda uitverkocht
In het najaar van 2013 gaat Museum Gouda meedoen aan de MuseumJeugdUniversiteit. Kinderen kunnen bij echte experts colleges volgen over hun favoriete onderwerpen. Maar liefst 40 kinderen hebben zich al aangemeld, waarmee deze eerst editie ruim voor de start van de colleges uitverkocht is.
Tijdens het eerste college op zondag 8 september laat een pijpenmaker zien hoe je zo’n beroemde Goudse pijp maakt. Op 6 oktober horen kinderen hoe het honderden jaren geleden was om ziek te zijn in Gouda. Het college van 3 november gaat over de geschiedenis van de stad. Het laatste college op 24 november gaat over hoe je verf kan maken.
Kinderen die graag mee hadden willen doen aan de Museumjeugduniversiteit, krijgen een nieuwe kans in het voorjaar van 2014. Dan gaat er namelijk in Museum Gouda een nieuwe reeks kindercolleges van start.
Kijk voor algemene informatie op: www.museumjeugduniversiteit.nl.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!