Beeldenexpositie in Van Bergen IJzendoornpark

Wijkteam Nieuwe Park is begonnen met het plaatsen van een dertiental beelden in het Van Bergen IJzendoornpark. Ook het beeld in de NS-stationshal en in de museumtuin van Museum Gouda horen bij de expositie ‘Park in Beeld’.
De expositie is een initiatief van Wijkteam Nieuwe Park. Met Museum Gouda is gezocht naar enkele kunstenaars die beelden in bezit hebben, passend bij het monumentale en romantische karakter van het park.
De opening vindt plaats op 31 mei om 14.00 uur in het park en valt samen met de landelijke Dag van het Park, dat dit jaar zijn 5e jubileum viert.

De expositie duurt tot 1 oktober en is mogelijk door bijdragen van Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Rabobank Gouwestreek, Het Bespaarhuis, Bunnik Groep, Gouwestein en Ton van Loon. De initiatiefgroep Park in Beeld organiseert dit project in samenwerking met Museum Gouda.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @AnitaEngbers: Op dit moment is er in @MuseumGouda een prachtige tentoonstelling van de rond 1500 in Brugge werkzame schilder Pieter Pou…

RT @RaymondAarsman1: Museum Gouda werkt mee op 2 april tijdens het Paasontbijt op de Markt van #Gouda. #Pasen @MuseumGouda https://t.co/rce…

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!