Op reis lang acht culturele instellingen

Op zaterdag 13 september is het Open Monumentendag en staan niet alleen de monumenten in Gouda open voor het publiek, maar ook de culturele instellingen. Onder het motto Gouda Gastvrij zetten Bibliotheek Gouda, De Goudse Schouwburg, het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, Kunstpuntgouda, Kunstuitleen Gouda Regio, Museum Gouda, het Streekarchief Midden-Holland en het Verzetsmuseum Zuid-Holland hun deuren wagenwijd open en heten de bezoekers van harte welkom!

Elke instelling heeft een eigen programmering en trakteert de bezoeker op bijvoorbeeld een bijzondere rondleiding, een feestelijke opening of een kijkje achter de schermen. Het thema van Open Monumentendag is dit jaar ‘Op reis’ en wordt zo mogelijk ook door de instellingen gebruikt. Vanaf begin september is het programma verkrijgbaar bij de genoemde instellingen en op de site www.cultuurgouda.nl. Bovendien worden er op 13 september flyers uitgedeeld aan de ‘stadspoorten’ van het centrum (het station en de grotere parkeerplaatsen en –garages).

De instellingen van Gouda Gastvrij willen de bezoekers op een sympathieke en toegankelijke manier bereiken en onderdompelen in de historische, culturele en kunstzinnige rijkdom van Gouda. Kom ook langs en geniet van gastvrijheid met een cultureel randje!

Stadsmarketing Gouda heeft dit project gesteund.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

Vanaf 17 februari in Museum Gouda: Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda! https://t.co/R3my65lpdb

RT @Teszelszky: #Another #archive chest for @onslies w. nice paper notes, c.1499, coll. @MuseumGouda #yayarchives https://t.co/j82mAfJGl8

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!