10.000e bezoeker Rembrandt in Zwart-Wit

Vandaag ontving directeur Gerard de Kleijn de 10.000e bezoeker aan de tentoonstelling ‘Rembrandt in Zwart-Wit’. Het jonge echtpaar Kim Meeuwis en Eric Purcell uit Colarado ontvingen een mooie bos bloemen van het museum.
In de tentoonstelling zijn 100 etsen van Rembrandt te zien, een unieke gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met deze kleine meesterwerken. De tentoonstelling is nog een week te zien: tot en met 5 oktober.

Alle bezoekers aan de tentoonstelling krijgen het Rembrandt Magazine uitgereikt.
Bovendien kunnen alle bezoekers een tablet gebruiken om de etsen in detail te bekijken. De toegang van de tentoonstelling kost 10 euro, inclusief Rembrandt Magazine en gebruik tablet.

Voor museumkaarthouders is de tentoonstelling slechts 2 euro, inclusief Rembrandt Magazine en gebruik tablet.

Op de laatste dag van de tentoonstelling, geeft Kees van het Hooft een extra lezing over de betekenis van Rembrandt in de kunstgeschiedenis. De lezing begint om 15.00 uur en is gratis bij te wonen voor museumbezoekers. Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl.


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

Gisteren werd het gerestaureerde kamerscherm onthuld, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer van he… https://t.co/kopi9b4vf4

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!