10.000e bezoeker Rembrandt in Zwart-Wit

Vandaag ontving directeur Gerard de Kleijn de 10.000e bezoeker aan de tentoonstelling ‘Rembrandt in Zwart-Wit’. Het jonge echtpaar Kim Meeuwis en Eric Purcell uit Colarado ontvingen een mooie bos bloemen van het museum.
In de tentoonstelling zijn 100 etsen van Rembrandt te zien, een unieke gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met deze kleine meesterwerken. De tentoonstelling is nog een week te zien: tot en met 5 oktober.

Alle bezoekers aan de tentoonstelling krijgen het Rembrandt Magazine uitgereikt.
Bovendien kunnen alle bezoekers een tablet gebruiken om de etsen in detail te bekijken. De toegang van de tentoonstelling kost 10 euro, inclusief Rembrandt Magazine en gebruik tablet.

Voor museumkaarthouders is de tentoonstelling slechts 2 euro, inclusief Rembrandt Magazine en gebruik tablet.

Op de laatste dag van de tentoonstelling, geeft Kees van het Hooft een extra lezing over de betekenis van Rembrandt in de kunstgeschiedenis. De lezing begint om 15.00 uur en is gratis bij te wonen voor museumbezoekers. Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl.

RT @omd_gouda: Wij zoeken organisatietalenten met een warm hart voor Gouds erfgoed! Je kan als comitélid een bijdrage leveren aan educatie,…

Gisteren werd het gerestaureerde kamerscherm onthuld, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer van he… https://t.co/kopi9b4vf4