Kinderen

Terug naar Plan uw bezoek

Familietour met schutter Hendrick

Kosten gratis
Leeftijdvanaf ongeveer 7 jaar
Duurcirca 45 minuten

Je kunt nu in Museum Gouda een spiksplinternieuwe familietour doen op je mobiel! Schutter Hendrick neemt je mee op pad en aan de hand van filmpjes en opdrachten ontdekken jullie samen het museum op een actieve manier.

Hoe werkt het?

  • Download de gratis app TourtoDo.
  • In het museum ontvang je de tourcode of laad de tour thuis alvast met de code 938837 zodat je in het museum meteen aan de slag kunt!*
  • Scan de QR-codes die je onderweg in het museum tegen komt voor alle filmpjes en opdrachten.
  • Aan het einde van de tour neem je een leuk aandenken mee naar huis!

*(Het laden van de tour duurt circa 1,5 minuut, sluit tussendoor niet af. We adviseren om hiervoor je wifi te gebruiken)

Word Museuminspecteur!

Ken je de museuminspecteurs al? Als museuminspecteur bepaalt jouw kind zelf wat hij of zij van ons museum vindt. Is er genoeg te doen voor kinderen? Kun je de wc makkelijk vinden? Stuur deze zomer een inspectie in en maak kans op een VIP-dag met je familie, Museumkidskaart of T-shirt.

Doe mee via www.museumkids.nl

Cold Case Verjaardagsfeestje!

Kosten8 Euro
Leeftijd9 t/m 12 jaar
Duur60-75 minuten

Jonge onderzoekers opgelet! Wil jij je verjaardagsfeestje vieren op een super spannende locatie? Neem je vrienden dan mee naar de tentoonstelling Cold Case Gouda. Trek een labjas aan en duik in de wereld van archeologie, DNA-onderzoek én Goudse geschiedenis. Het programma duurt ruim een uur, er kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen. De kosten bedragen 8,00 euro per kind, begeleiding is gratis.

Meer weten? Neem contact op via rondleidingen@museumgouda.nl

In de vakantie

Elke vakantie worden er in Museum Gouda speciale vakantieactiviteiten georganiseerd. Van workshops tot speciale rondleidingen en wedstrijden.

Kijk in de agenda voor de activiteiten in de volgende vakantie.