Stip op de horizon

vanaf11 maart 2020
t/m31 mei 2020

Hier volgt een oproep tot (groeps)creativiteit! We willen namelijk samen met jou een kunstwerk maken en daarmee letterlijk & figuurlijk een stip op de horizon zetten in deze moeilijke tijd. Doe je mee?

Download het bestand ‘stip op de horizon’ onderaan deze pagina en geef er je eigen creatieve invulling aan. Bijvoorbeeld door het te printen en er een tekening of schilderij van te maken of bewerk het bestand op de computer. Blijf binnen het kader. Is het af? Mail het bestand of een foto (met alleen het kunstwerk) naar pr@museumgouda.nl. Vergeet niet je naam te vermelden.

Daarnaast kun je jouw stip op de horizon natuurlijk ook delen op social media. Vermeld Museum Gouda in het bericht en gebruik de hashtag #stipopdehorizon.

  • stuur je 'stip(pen) op de horizon' in voor 31 mei 2020
  • door mee te doen verleen je Museum Gouda het recht om jouw kunstwerk te delen in de communicatiemiddelen van het museum
  • creaties die grof, aanstootgevend of beledigend zijn, worden niet opgenomen

Wij delen alle creaties op ons Instagramaccount @stipopdehorizon. En als deze nare tijd straks achter ons ligt, maken we van alle stippen op de horizon één groot kunstwerk, dat iedereen kan komen bewonderen in Museum Gouda.