UIT DE KUNST GEREGELD!

Een sfeervolle presentatie of chic diner onder het toeziend oog van de Goudse schutterij? Een event met extra cachet door de kunst te laten spreken in een exclusieve rondleiding? Het kan in Museum Gouda!

Uit de kunst geregeld! Een sfeervolle presentatie of chic diner onder het toeziend oog van de Goudse schutterij? Een ontvangst of receptie met extra cachet door kunst voor zich te laten spreken in een exclusieve rondleiding? Het kan in Museum Gouda! Wat voor soort evenement je ook voor ogen hebt, wij brengen het verhaal tot leven en combineren kunst, cultuur, gastronomie met gastvrijheid. Ons prachtige, monumentale pand, dat van oorsprong een middeleeuws gasthuis is, de voelbare historie, de intieme binnentuin én schitterende kunstwerken maken Museum Gouda samen met Museumcafé Gouda een unieke locatie en stijlvolle ontmoetingsplek.

Meer weten? Bel 0182 331 011 voor een vrijblijvende, inspirerende afspraak of e-mail je vraag naar verhuur@museumgouda.nl

Eten en drinken
De culinaire invulling van alle evenementen wordt door het Museumcafé verzorgd. Neem voor meer informatie contact op met sharon@vangastel.nl of bel 0182 820 225.

Spot on Gouda

Voor zakelijk bezoek is Gouda spot on! Want naast het museum en het Museumcafé heeft Gouda ook andere prachtige locaties voor vergaderingen, evenementen en congressen. Met ieder een eigen signatuur. Wij zijn onderdeel van Spot on Gouda! Kijk op spotongouda.nl welke locaties nog meer mee doen.

Diner of receptie in stijl

Laat je verrassen door een smaakvol en exclusief diner of een bijzondere receptie tussen de topstukken van de collectie.

Seminars, presentaties en lezingen

Laat je inspireren door de historische schuttersstukken en ontdek de perfecte omgeving voor kennisuitwisseling.

Vergaderen

In Museum Gouda kun je ook terecht voor een vergadering met een klein gezelschap.

Trouwen

Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking of partnerregistratie in een historische ambiance zijn jullie bij Museum Gouda aan het juiste adres. In de zomer biedt ook de sfeervolle Museumtuin verschillende mogelijkheden. Je kunt de trouwceremonie uitbreiden met een exclusief diner of receptie in het Ruim met de schuttersstukken uit de 17e eeuw. Hier kun je in de avonduren terecht voor een exclusief diner of een receptie (tot 75 gasten). De bijzondere collectie, de authentieke zalen en de Museumtuin zijn ook uitermate geschikt voor een fotoreportage. Deze kan ook apart geboekt worden (dus ook als je niet in het museum trouwt).

Informatie

  • De huur van het Ruim is € 995, - (tot 00.00 uur).
  • Een trouwfotoreportage in het Museum en/of de Museumtuin maken, kost € 55, - voor een uur en € 100, - voor 2 uur (excl. fotografie).

Voor informatie en reservering: verhuur@museumgouda.nl.
Voor informatie en reservering van de Museumtuin: museumcafegouda.nl.

Zalen

Museum Gouda heeft onderstaande zalen beschikbaar.

Ruim

Capaciteitmax. 75 gasten
Huurprijs€ 995 (excl BTW)
Van17.00 - 00.00 uur

Het Ruim
Het Ruim, met de schuttersstukken uit de 17e eeuw, is beschikbaar in de avonduren voor een presentatie of exclusief diner. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 75 gasten en de huurprijs bedraagt € 995 (tot 00.00 uur). De huurprijs is inclusief audio en 75 stoelen. Het Ruim is voorzien van moderne technische faciliteiten.

Opkamer

Capaciteit2 tot 12 personen
Huurprijs€ 250 excl. BTW

Sfeervol vergaderen in Museum Gouda van 2 tot 12 personen.

De opkamer is uitermate geschikt voor een vergadering met een klein gezelschap, is voorzien van alle moderne technische faciliteiten en bevindt zich midden in het museum.

De genoemde prijs is per dagdeel (4 uur). Voor een hele dag bedraagt de prijs € 450 en er is een toeslag voor de avond (na 17.00 uur) van € 100. Alle bedragen zijn exclusief BTW en koffie/thee.

Als aanvulling op uw vergadering kunt u het museum bezoeken (€ 50) of een rondleiding voor € 100 (inclusief entree) boeken.