Arrangementen

Terug naar Plan uw bezoek

Museum Gouda verkoopt een aantal arrangementen, voor een complete dag uit in Gouda.

Combi-Ticket Sint-Jan Gouda

Combineer een bezoek aan Museum Gouda met de naastgelegen Sint-Janskerk. In Museum Gouda worden unieke een-op-een werktekeningen van de Goudse Sint Janskerk getoond. Deze werden in de 16e eeuw gebruikt bij de vervaardiging van de bekende Goudse Glazen. Nergens ter wereld is een vergelijkbare schat aan zestiende- en vroeg zeventiende-eeuwse tekeningen te vinden.

In de tentoonstelling Koele Wateren zijn 6 cartons te zien van Glas 25: het Ontzet van Leiden. Een combi-ticket inclusief een kopje koffie of thee in het Museumcafé kost € 17,00 per persoon en is te koop aan de kassa.

Cultureel Arrangement

Best Western
Hotel Best Western biedt bij elke tentoonstelling die in de Toonzalen plaatsvindt een passend arrangement. Kijk op de website van Best Western voor het arrangement: Best Western Gouda

Happen en Trappen

De Gouden Eeuw Driehoek is een fietstocht van ongeveer 47,5 kilometer, verdeeld over 4 etappes. De route combineert cultuur en heerlijke gerechten tot een perfect dagje uit.

Arrangement (prijs: € 40,45 p.p.)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Hotel Restaurant Belvédère (Schoonhoven) rond 10.00 of 10.30 uur
  • Een bezoek aan Museum Gouda om 12.00 of 12.30 uur
  • Heerlijke lunch bij De Koffiefabriek (Gouda) rond 13.45 of 14.15 uur
  • Nagerecht bij Brasserie Joia (Oudewater) rond 16.00 of 16.30 uur
  • Afsluitend drankje bij Hotel Restaurant Belvédère (Schoonhoven) rond 18.00 of 18.30 uur

    Je ontvangt de routebeschrijving van een mooie fietsroute met bezienswaardigheden onderweg en een fietskaarthouder. Deze materialen lever je aan het einde van de dag weer in.