Online lezing Natuurmonumenten

13 oktober 2021
Tijdvan 19.30 - 21.00 uur
KostenLeden €5,25 Niet-leden €7,5

Nederland is gevormd door water. Veertig schilderijen uit het Rijksmuseum laten in de tentoonstelling Koele Wateren – op dit moment te bewonderen in onze zalen - op indrukwekkende wijze onze eeuwenlange strijd én samenwerking met het water zien. Michiel Purmer, specialist erfgoed en landschap bij Natuurmonumenten, bekijkt onze verbondenheid met het water (als vriend én vijand) vanuit zijn perspectief als landschapshistoricus in dit webinar.

De rol van water toen en nu
Dr. Michiel Purmer neemt ons via enkele schilderijen uit de tentoonstelling mee naar het verleden dat inspiratie biedt en ons helpt in ons streven naar een duurzame en natuurrijke toekomst.

Veel van onze uitdagingen hebben te maken met water: klimaatverandering, zeespiegelstijging, veranderende landbouw en infrastructuur. Kan het verleden ons inspireren bij de zoektocht naar oplossingen? Kunnen we leren van wat we zien op de schilderijen van Koele Wateren én in de historisch waardevolle gebieden van Natuurmonumenten?

Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 13 oktober om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,25 voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Klik op onderstaande link om je in te schrijven: